NFT Play-to-Earn Gaming Most Popular in India, Hong Kong, and UAE, Survey Finds

Play-to-procure (P2E)-spel i ljuset av icke-fungibla tokens (NFT) är mest kända i Indien, där otroliga 34 % av webbklienterna som deltog i en studie sa att de hade spelat ett sådant spel.

Efter Indien följde Hongkong, där 29 % sa att de hade spelat ett play-to-procure-spel, och Förenade Arabemiraten, där 27 % sa något mycket liknande, enligt studien, ledd av undersökningssajten Finder.com.

När det gäller olika nationer såg Finder.coms översikt NFT-spel som särskilt känt i jordbruksnationer. Bland de länder som skilde sig åt var Filippinerna, Vietnam, Malaysia och Brasilien, med mottagningstakt på 25 %, 23 %, 19 % och 18 %, individuellt.

NFT Play-to-Earn Gaming Most Popular in India

Trots den geologiska spridningen av NFT-spelare såg studien dessutom vilka åldersgrupper som förmodligen kommer att spela sådana spel.

Enligt Finders översikt är det de under 35 som leder vägen inom NFT-spel, med en världsomspännande normal på 18 % i den här åldersgruppen som säger att de har spelat. Ännu en gång slog Indien nedgången, med 42 % av 18- till 34-åringar i landet som sa att de spelade ett NFT-spel för att köpa.

Endast med tanke på denna åldersgrupp kom Singapore in som det land med den näst högst mottagningsfrekvensen. Som framgår av recensionen sa 35,5 % av 18-34-åriga singaporeaner att de har spelat ett P2E-spel. Trea bland ungdomliga NFT-spelare var återigen Förenade Arabemiraten, där 35 % i det mest ungdomliga åldersgänget sa att de har spelat.

Liknande tre länder hade en mottagningstakt på 27 %, 17 % och 26 % bland översiktsrespondenterna som var mer etablerade än 55. Landet med den mest anmärkningsvärda mottagningsfrekvensen i den mest etablerade åldersgruppen var Hongkong, med 33 %. Finder.coms översikt leddes bland webbklienter i 26 länder. Exempelstorleken för varje nation gick från 1 000 till 3 800 individer och motsvarade helt enkelt befolkningens storlek.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *